Foto: Publicitātes foto

Patīkamu pārsteigumu sarūpējis pašmāju sabiedrības dāmu iecienītais apakšveļas un tērpu zīmols "Amoralle" – tapusi jauna kolekcija ar ikdienā valkājamiem apģērbiem.

Buduāra tērpu iedvesmotās estētiskās apģērbu līnijas zīmols tagad iekļāvis jaunā kolekcijā, kurā ir tērpi, kas valkājami ikdienā.

Zīmols kolekcijā ietvēris sievišķīgus, auguma formu izceļošus siluetus, radot viegli kombinējamus un valkājamus tērpus, kurus ikkatra sieviete ir mudināta ģērbt kā mājās, tā dodoties ārpus tās, vēsta zīmola pārstāve Agnese Kazāka.

Kolekcijas tērpi, lai arī valkājami ikdienā, saglabā zīmola filozofiju, piešķirot tiem aristokrātisku valdzinājumu. Tie radīti, izmantojot izsmalcinātās franču mežģīnes, augstākās kvalitātes samta zīdu un ekskluzīvus mohēras un zīda adījumus.

Kolekciiju iedvesmojis ļoti romantiskas, pārliecinātas un valdzinošas sievietes tēls. Tērpi darināti "Amoralle" Rīgas modes namā, fonā skanot klasikajai mūzikai, lai vēl vairāk akcentētu zīmola filozofiju un ietvertu to ikkatrā roku darinātajā izstrādājumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!