Foto: Vida Press
Ārzemju mediju ievērību izpelnījies kāds ļoti neparasts stāsts, kura galvenā varone ir 30 gadus vecā Ametista Rīlma no Lielbritānijas. Pirms aptuveni desmit gadiem viņa sāka iesaistīties intīmos sakaros ar spokiem, un nesen ceļojuma laikā Austrālijā viņa iepazinusies ar pārdabisku būtni, kurā, kā pati apgalvo, esot iemīlējusies un ar kuru vēlas radīt pēcnācējus.

Neparastās sievietes vārds plašsaziņas līdzekļos izskanēja jau pērn, kad viņa intervijā britu TV sarunu šovā "This Morning" atklāja, ka pirms 12 gadiem izšķīrusies no līgavaiņa un sākusi saieties ar rēgiem.

Sieviete toreiz klāstīja, ka viņa kādu nakti esot saģērbusies seksīgā veļā un tukšā istabā gaidījusi, kad beidzot sajutīs spoka klātbūtni. Ametistai nācies būt ļoti pacietīgai, un tikai tad, kad viņa jau sākusi iemigt, beidzot parādījies rēgs, ar kuru viņai esot bijis sekss.

Ametista apgalvoja, ka pēc tam viņa iesaistījusies intīmos sakaros ar vēl 14 citiem spokiem. Tāpat arī sieviete pauda dzelžainu pārliecību, ka no gara iespējams ieņemt bērnu un radīt pēcnācējus.

Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka Ametista ķērusies klāt bērniņu plānošanai. 30 gadus vecā sieviete Austrālijā nesen sastapusies ar spoku, ar kuru vēlētos radīt bērnu.

"Kādu dienu, staigājot pa brikšņiem un izbaudot dabu, es pēkšņi sajutu neticamu enerģiju. Es uzreiz sapratu, ka ir ieradies jauns mīlnieks," austrāliešu izdevumam "New Idea" stāstījusi sieviete.

Kā atklājusi Ametista, viņa neesot pilnībā pārliecināta, ka rēgs ir vīriešu dzimuma, tomēr saikne, kas starp abiem izveidojusies, esot pavisam īsta.

Tāpat arī viņa sacījusi, ka, lai gan spoku neredzot, viņiem esot sekss un viņi savstarpēji komunicē.

"Tas ir diezgan nopietni. Mēs pat esam apsvēruši domu par spoku bērniņu radīšanu," sacījusi Ametista.

Arī rēga nodomi, kā apgalvojusi, Ametista, esot nopietni – neredzamais mīlnieks savas izredzētās dēļ no Austrālijas pat pārcēlies dzīvot uz Lielbritāniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!