Foto: Publicitātes foto

Par pirmo Latvijas repa supergrupu dēvētais "Singapūras satīns" trešdienas, 8. augusta, rītā savus atbalstītājus iepriecina ar jaunu un sirsnīgu hitu "Čoms kā tu", kurā tiek apdziedāta pavisam ikdienišķa un visiem vīriešiem ļoti labi zināma lieta – ciešas attiecības ar savu labāko draugu.

"Mēs gribējām uztaisīt kaut ko ļoti maskulīnu un heteroseksuālu! Kaut ko tādu, kas klausītājiem liks aizdomāties par ikdienišķām lietām, kuras bieži vien netiek novērtētas – labākajiem draugiem. Mēs visi regulāri piezvanām mūsu ģimenes locekļiem, bet cik bieži mēs piezvanām čomiem, kas ar mums bijuši kopā gan priekos, gan bēdās?!

Dinamiskā ikdiena un žurku skrējiens pēc labākas dzīves mums liek piemirst par tiem čomiem, kas mums palīdzējuši nokļūt tur, kur esam. Ar šo dziesmu mēs aicinām piezvanīt sen nesatiktam draugam, aiziet ar viņu iedzert kādu aliņu vai rumkolu, uzklausīt viņa sāpes," par dziesmu un tās klipu stāsta paši mūziķi.

Videoklipu dziesmai veidojis Elvis Lācis, ar kuru grupai izveidojusies ilglaicīga sadarbība. Tāpat arī grupas pārstāvji vēlas nomierināt visus, kas teikts, ka kompozīcija šķiet jau kaut kur dzirdēta – "Čoms kā tu" ir uzskatāma par parodiju kanādiešu popmūzikas izpildītāja K-Maro savulaik populārajai dziesmai "Femme Like You".

"Singapūras Satīns" šobrīd ir devies vasaras tūrē, un repa supergrupa tuvākajā laikā uzstāsies koncertos Valmierā, Iecavā, Olainē, Grobiņā un Rīgā. Ar koncertu sarakstu var iepazīties grupas oficiālajā "Facebook" lapā. Visus jaunumus var uzzināt arī grupas "Instagram" profilā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!