Foto: DELFI
Otrdien, 7. augustā, norisinājās Latvijas Nacionālā teātra 100. sezonas atklāšanas svinīgā sapulce, kurā pulcējās teātra vadītāji, iemīļotās skatuves zvaigznes un preses pārstāvji. Viena no pamanāmākajām pasākuma viešņām bija aktrise Dita Lūriņa, kura apbūra ar sievišķību.

Lūriņa, kura saņēma atzinību par lomām izrādēs "Man 30 gadu" un "Tango bez asinīm", uz svinīgo pasākumu bija ieradusies melnās biksēs un baltā topiņā ar melnām svītrām un mežģīnēm.

Aktrise savu tērpu bija papildinājusi ar vasarīgām augstpapēžu kurpēm un melniem auskariem, kas kontrastēja ar Ditas glīti ieveidotajiem blondajiem matiem. Lūriņas koptēls bija tik pārdomāts un elegents, ka viņa manāmi izcēlās uz citu fona.

Jau vēstīts, ka teātra jaunās sezonas pirmā pirmizrāde Lielajā zālē 13. septembrī būs Raiņa "Pūt, vējiņi!" Elmāra Seņkova režijā, kurai 18. oktobrī sekos režisora Kārļa Krūmiņa iestudējuma "Katls" pirmizrāde, kas tapusi, balstoties uz Aivara Freimaņa darbu. Vairāk par to, kas gaidāms teātra 100. sezonā, var uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!