Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Abas savulaik ļoti populārā Krievijas meiteņu dueta "t.A.T.u." skandalozās dalībnieces jau pirms laba laika atmetušas ar roku provokācijām un piedauzīgai uzvedībai, un viena no viņām – Jūlija Volkova – šovasar kļuvusi arī par precētu sievu.

33 gadus vecā Jūlija saviem "Instagram" sekotājiem atklājusi, ka 8. augustā mijusi gredzenus. "Tagad es tiešām zinu, ka sapņi piepildās, paldies Dieviņam par visu," bildes, kurā viņa iemūžināta baltā kleitā, aprakstā ziņojusi dziedātāja.

Tiesa, popzvaigznes privātā dzīve presei ir liela mīkla. Nav zināms nedz tas, kā sauc dziedātājas vīru, nedz tas, kā viņš izskatās. Jūlija par šīm attiecībām vienmēr vairījusies runāt publiski un apspriest ar presi.

Jūlija ir mamma diviem bērniem. Viņai no iepriekšējām attiecībām ir meita Viktorija un dēls Samīrs, kuri jau sasnieguši pusaudžu vecumu.

Atgādinām, ka grupa "t.A.T.u." tika dibināta 1999. gadā, kad Jūlija bija tikai 14 gadus veca. Desmit gadus vēlāk tika paziņots par dueta izjukšanu, un Jūlija pievērsās solokarjerai.

Pirms pāris gadiem Jūlijai tika atklāts vairogdziedzera vēzis, un vēlāk viņai tika veikta operācija, kas palīdzēja uzveikt ļaundabīgo audzēju.

👁

A post shared by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on Jun 10, 2018 at 1:25pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!