Foto: PantherMedia/Scanpix

Pētījumu kompānijas "TNS Latvija" valdes priekšsēdētāja amatā atkārtoti iecelta Ligita Duka, liecina "Firmas.lv" informācija.

Iepriekš valdes priekšsēdētāja amatā bija Mārtiņš Traubergs.

"TNS Latvija" valdes locekle Ilva Pudule norādīja, ka Traubergs valdes priekšsēdētāja amatu atstāja uz laiku personīgu iemeslu dēļ.

Viņa papildināja, ka Duka valdes priekšsēdētājas amatā iecelta atkārtoti, jo jau iepriekš ir vadījusi kompāniju vairāk nekā divus gadus. "Ievēlot valdes priekšsēdētājas amatā Duku, "TNS Latvija" stratēģiskajos mērķos nekas nemainīsies un kompānija turpinās darbu kā iepriekš," norādīja Pudule.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, Traubergs valdes priekšsēdētāja amatā bija ievēlēts no 2016. gada 13. maijā līdz šī gada 6. augustam. Savukārt Duka kompāniju iepriekš vadīja no 2013. gada 2. aprīļa līdz 2016. gada 13. maijam.

Pērn "TNS Latvija" strādāja ar 2,945 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,2% mazāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga 1,6 reizes un bija 289 842 eiro.

Kompānija reģistrēta 1993. gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 85 372 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Igaunijā reģistrētais uzņēmums AS "Emor".

Kompānijas pamatdarbība ir tirgus, sabiedriskās domas un masu informācijas līdzekļu pētījumi un datu apstrāde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!