Pirmdienas, 20. augustā, rītā Rīgā, Maskavas ielā, vienā no datortīklu aprīkojuma ražošanas uzņēmuma "MikroTik" noliktavām izcēlies ugunsgrēks, portālam "Delfi" apstiprināja uzņēmumā.

Pirmdienas rītā vairāki aculiecinieki portālam "Delfi" iesūtījuši fotogrāfijas un video ar degošo ēku.

Notikušā aculieciniece Evija atklāja, ka degšanu Maskavas ielā fiksējusi ap pulksten astoņiem. Viņa skaidroja, ka ugunsgrēks, iespējams, izcēlies vienā no datortīklu aprīkojuma ražošanas uzņēmuma "MikroTik" noliktavām.

Uzņēmums šo informāciju portālam "Delfi" apstiprināja.

"Šonakt vienā no "Mikrotīkla" Rīgas noliktavām izcēlās ugunsgrēks, kurš šobrīd ir veiksmīgi apturēts. Notikums ir ļoti nepatīkams, taču mēs esam pilnībā gatavi tikt šim šķērslim pāri un strādājam, lai darbi turpinātos mūsu pārējās noliktavās," portālam "Delfi" skaidroja uzņēmuma "MikroTik" pārstāvis Normunds Rustanovičs.

Uzņēmumā atklāja, ka šobrīd notiek izmeklēšana par ugunsgrēka izcelšanās iemesliem. Arī Valsts policijai konkrēti ugunsgrēka izcelšanās iemesli vēl nav zināmi.

Izsaukumu uz notikuma vietu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma pulksten 3.48. 5480 kvadrātmetru platībā netālu no Jāņogu ielas dega angāra tipa ēka.

VUGD to klasificējis kā paaugstinātās bīstamības ugunsgrēku. To ap pulksten 7.30 izdevies lokalizēt.

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" informēja, ka ugunsgrēka dēļ nekursēja 15., 18. un 31. maršruta autobusi, taču ap pulksten 7.30 sabiedriskais transports atsācis kustību. Sagaidāms, ka autobusi kavēsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!