Foto: Delfi kolāža
Piektdien, pirms pulksten sešiem no rīta, Preiļos notika smags ceļu satiksmes negadījums – divi vīrieši ar "Audi" spēkratu lielā ātrumā ietriecās kāda uzņēmuma teritorijas nožogojumā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP). Dienas laikā video ar negadījumu, kas fiksēts ar uzņēmuma videonovērošanas kameru, nonāca arī interneta sociālajos tīklos.

Ierodoties negadījuma vietā, VP konstatēja, ka automašīnā atradās divas personas – viena no tām ir 1974. gadā dzimis vīrietis, kurš gāja bojā notikuma vietā, bet otra persona, 1981. gadā dzimis vīrietis, bija guvis smagus miesas bojājumus un atradās bezsamaņas stāvoklī.

Par notikušo faktu uzsākts kriminālprocess pēc KL 21. nodaļas "Par noziedzīgiem nodarījumiem pret satiksmes drošību". Pēc sākotnējiem lietas apstākļiem var secināt, ka ceļu satiksmes negadījuma iemesls varētu būt atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, norāda VP.

Lai arī VP neprecizē, kura uzņēmuma teritorijas nožogojumā "Audi" ietriecies, sociālajos tīmekļos pie šī video rakstīts, ka tas noticis pie "Preiļu siers" ēkas, Daugavpils ielā 75.

Kā redzams aculiecinieku publicētajās fotogrāfijās, "Audi" traucies pa Daugavpils ielu un pārbraucis zālienam, pēc kā ietriecies vārtu betona stabā.

A post shared by ДТП/CSNg (@dtp_latvia) on Aug 30, 2018 at 11:48pm PDT

Foto: DELFI Aculiecinieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!