Foto: Publicitātes foto

Šobrīd noslēguma fāzē ir AS "Radio SWH" vairākuma akcionāres Tatjanas Tolstajas darījums ar SIA "Media Support" par 80% radio akciju pārdošanu, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" teica "Radio SWH" līdzīpašnieks un valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

"Tatjana Tolstaja no savām daļām šķiras. Finalizējas darījumi ar "Media Support"," teica Šipkēvics, piebilstot, ka pārējie divi akcionāri, proti, viņš un Filips Rubenis, savas daļas nepārdod.

"Nemainās ne valde, ne programma," solīja Šipkēvics.

Jau ziņots, ka "Media Support" vienīgais valdes loceklis ir Aivars Gobiņš, kurš ieņem amatus vēl 25, lielākoties Ventspils, uzņēmumos, kas saistīti ar Šveices advokātu Rūdolfu Meroni, vēstīja "Latvijas Avīze".
Saskaņā ar avīzes rīcībā esoši informāciju Tolstajas daļas "Media Support" iegādājies par 2,2 miljoniem eiro.

Laikraksts vēstīja, ka "Media Support" galvenais darbības veids ir informatīvie pakalpojumi, un tas uztur vietni "Baltie News Network". "Izskanējis, ka caur to ["Media Support"] finansēta arī Artusa Kaimiņa "Suņu būda"," rakstīja "Latvijas Avīze".

Saskaņā ar "Lursoft" datu bāzē pieejamo informāciju, 2011. gadā reģistrētais uzņēmums "Media Support", kas pilnībā pieder Austrijas uzņēmumam "Baltic News Network GmbH", pagājušajā gadā apgrozīja 407 348 eiro, bet nopelnīja – 29 992 eiro.

"Radio SWH" pērn apgrozīja 2 696 459 eiro, ciešot 14 517 eiro lielus zaudējumus, liecina "Lursoft" datu bāzē pieejamā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!