Foto: F64 FOTOAĢENTŪRA
Kopš 2010. gada Latvijā tiek noteikti labākie pasākumi - Latvijas Pasākumu producentu asociācija (LaPPA) katru gadu pasniedz "Pasākumu gada balvu" - nozares profesionālo novērtējumu izciliem sasniegumiem publisko vai korporatīvo pasākumu jomā.

"Pasākumu gada balva" ir apbalvojums labākajiem Latvijas gada oriģinālpasākumiem un notikumiem, augstvērtīgām radošām idejām un oriģināliem tehniskajiem risinājumiem, kurus balsojumā nosaka nozares profesionāļu žūrija. Biedrība LaPPA uzskata, ka nozares iekšējais novērtējums ir neaizstājams, lai atzīmētu profesionāli īstenotos pasākumus, inovatīvas idejas, labākos radošos un tehniskos risinājumus. Balvai savus pasākumus var pieteikt jebkurš Latvijas pasākumu producents.

"Pasākumu gada balvai" pieteikto pasākumu vidū atrodami koncerti, festivāli, turnejas, kā arī uzņēmumu balles, motivējošie, bērnu un publiskie pasākumi, sporta notikumi un arī dažādi nestandarta pasākumi, kas norisinājušies gan Rīgā, gan citur Latvijā.

Kuri būs labākie pasākumi Latvijas simtgades svinību gadā? Pirmos iespaidus būs iespējams gūt "Arēnā Rīga", kur 2018. gada 18. septembrī Latvijas Pasākumu forums organizēs prezentāciju ciklu "Pasākumu ekspo 2018. Labāko pasākumu risinājumu prezentācijas". Prezentāciju ciklā piedalīties aicināti pēdējā gada laikā tapušo pasākumu rīkotāji un tehniskie nodrošinātāji. Pieteikumi prezentācijām iesniedzami, rakstot uz info@pasakumuforums.lv.

Vairāk informācijas par Latvijas Pasākumu forumu - www.pasakumuforums.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!