Foto: Kadrs no video

Svētdienas, 9. septembra, vakarā kanālā TV3 krāšņi startēja muzikālā projekta "X Faktors" otrā sezona. Jau pirmajā šova raidījumā netrūka krāšņu priekšnesumu, par kuriem dedzīgi tika kulstītas mēles sociālajos tīklos, un par vienu no apspriestākajiem censoņiem kļuva latviešu estrādes šlāgermūzikas fans Lauris Neilands.

Lauris, kurš žūrijas pārstāvjiem pastāstīja, ka viņa mīļākā šlāgergrupa ir "Galaktika", savā priekšnesumā izpildīja grupas "Forte" dziesmu "Pēdējā mīlestība", un viņa uzstāšanās tika sagaidīta ar skaļām ovācijām un aplausiem.

Puisim ar savu atraktīvo dziedājumu izdevās iekustināt ne tikai publiku, bet arī žūrijas pārstāvi Reini Sējānu, kurš piecēlās kājās un metās jestrā dancī, sajūsminot ne tikai savus kolēģus Intaru Busuli un Aiju Auškāpu, bet arī publiku.

Tiesa, lai gan Rīgas Kinostudijā atmosfēra Laura priekšnesuma laikā bija nokaitēta līdz baltkvēlei, viņa sniegums tomēr nebija tik pārliecinošs, lai jaunais censonis iekļūtu nākamajā kārtā.

"Es biju ballītē iekšā, man bija labi viss," pēc Laura uzstāšanās sacīja Sējāns, kurš, lai gan puiša uzstāšanās laikā nespēja nosēdēt mierā, tomēr teica "nē" un nevirzīja viņu uz nākamo kārtu.

Arī Auškāpa teica "nē", savukārt Busulis bija krietni pielaidīgāks un teica "jā". "Ļoti stabils sniegums, prīmā skaņdarbs," jauno censoni slavēja Busulis.

Lai gan žūrija Laurim nedeva iespēju tikt uz nākamo kārtu, atraktīvajam šlāgermūzikas fanam izdevās iekarot skatītāju simpātijas un atbalstu. Savukārt sociālajos tīklos lauvas tiesu uzmanības izpelnījās Sējāns un viņa deja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!