Foto: LETA

Zvērinātu advokātu biroja "Rebenoks un Vilders" pārstāvji Pāvels Rebenoks un Mārtiņš Krieķis, kuri aizvadītajā nedēļā ievēlēti AS "Olainfarm" padomē un turpina pārstāvēt AS "Grindeks" akcionāru Kirovu Lipmanu tiesvedībās ar "Grindeks" mazākuma akcionāriem, norāda, ka publiskajā telpā nekonkrētu pieņēmumu formā izteiktajām norādēm par iespējamu interešu konflikta situāciju nav nekāda pamata.

Paziņojumā uzsvērts, ka aizvadītās nedēļas nogalē medijos parādījās ziņas saistībā ar zvērinātu advokātu biroja "Rebenoks un Vilders" klientiem, pieminot gan uzņēmuma "Olainfarm" akcionārus, gan arī advokātu biroja iepriekš veiksmīgi risinātas tiesvedības. Tika minēts, ka biroja "Rebenoks un Vilders" pārstāvji Pāvels Rebenoks un Mārtiņš Krieķis, kuri aizvadītajā nedēļā ievēlēti AS "Olainfarm" padomē, turpina pārstāvēt "Grindeks" akcionāru Kirovu Lipmanu tiesvedībās ar "Grindeks" mazākuma akcionāriem.

Saistībā ar mediju izteiktajiem pieņēmumiem jānorāda, ka zvērinātu advokātu birojs "Rebenoks un Vilders" ir viens no veiksmīgākajiem un universālajiem advokātu birojiem Latvijā ar plašu klientu loku. Šādā situācijā mēģinājumus saistīt dažādas personas tikai tāpēc, ka tās izvēlējušās veiksmīga un profesionāla advokātu biroja pakalpojumus, var salīdzināt ar vēlmi saistīt jebkura cita vispāratzītu kvalitatīvu pakalpojumu sniedzēja klientus, uzsvērts paziņojumā medijiem.

Advokāti uzsver, ka nekonkrētu pieņēmumu formā izteiktajām norādēm par iespējamu interešu konflikta situāciju nav nekāda pamata. Zvērinātu advokātu birojs "Rebenoks un Vilders" un tā partneri stingri ievēro gan Latvijas Zvērinātu advokātu Ētikas kodeksu, gan Starptautiskās advokātu asociācijas Starptautisko advokātu ētikas kodeksu.

"Delfi" jau rakstīja, ka 4. septembrī, "Olainfarm" akcionāri nolēma pilnībā nomainīt uzņēmuma padomi.

Nolemts no padomes atsaukt tās priekšsēdētāju Ivaru Kalviņu, vietnieku Milanu Beļeviču un padomes locekli Ivaru Godmani. Viņu vietā par padomes priekšsēdētāju ievēlēts advokāts Pāvels Rebenoks, par vietnieci – Valērija Maligina mantojuma aizgādne Irina Maligina, par padomes locekļiem – Mārtiņš Krieķis, Daina Širlaka un Signe Baldere-Sildedze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!