Foto: Privātais arhīvs

Par vienu no apspriestākajiem notikumiem pašmāju šovbiznesa aprindās šovasar kļuva multimākslinieka Kašera, īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis, "iznākšana no skapja" – viņš publiski paziņoja, ka ir attiecībās ar puisi. Šis drosmīgais solis viņam beidzot palīdzējis dzīvē rast mieru.

Intervijā žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā Kašers, stāstot par to, kas viņu pamudinājis publiski atklāt savu netradicionālo seksuālo orientāciju, skaidrojis, ka viņš līdz šim esot dzīvojis citiem cilvēkiem. Savukārt šogad viņš vēlējies dzīvot sev.

"Jau kopš bērnības zināju, ka mani vairāk interesē puiši, taču domāju – esmu biseksuāls, jo mani interesē gan meitenes, gan puiši. Esmu bijis kopā arī ar meitenēm. Tomēr nešķiroju cilvēkus pēc dzimuma vai citiem kritērijiem, man svarīgi būt kopā ar cilvēku, ar kuru man sakrīt garīgās vērtības. Ar cilvēku, ar kuru vienkārši notiek tas slavenais klikšķis.

Brīdī, kad to paziņoju skaļi, darīju to, ko lika mana iekšējā būtība. Bija sajūta – man ir noliktais ceļš, pa kuru jāiet, un nav svarīgi, ko citi vēlas vai nevēlas. Lai mani kaut vai nomētā ar akmeņiem, pazemo un noliek, es būšu uzticīgs savam ceļam. Šobrīd jūtos ļoti labi, manī ir miers, kāda nav bijis nekad iepriekš," pastāstījis Kašers.

Savukārt, taujāts, kā iznākšanu no skapja uztvērusi ģimene, Kašers atklājis, ka visi radinieki to jau esot zinājuši, tikai omītes ne. To puisis atzinis par kļūdu – ielikdams sociālajos tīklos ziņu par savu netradicionālo seksuālo orientāciju, viņš tiktāl nebija aizdomājies, ka ar preses starpniecību viņas to uzzinās.

Kašers pats jau labu laiku vēlējies omītēm visu izstāstīt, tomēr viņām sanācis to uzzināt no medijiem. Mazdēls savus vecvecākus vēlāk apciemojis, atklāti izrunājies, un viss tagad ir nokārtojies. Multimākslinieks piebildis, ka "viņas mani mīl un pieņem, un es joprojām esmu viņu mazdēliņš".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!