Foto: Shutterstock
Trešdienā, 12. septembrī, Krāslavas novada Ūdrīšu pagastā kopīgas iedzeršanas laikā vīrietis sadūris savu biedru, kurš no gūtajām traumām miris, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

12. septembrī ap pulksten 21.13 vienā no Kazanovas ciemata dzīvokļiem kopīgas iedzeršanas laikā starp diviem vīriešiem izcēlies konflikts. Strīda karstumā viens no strīda dalībniekiem vienu reizi iedūris ar nazi kājā otram vīrietim. Kad notikuma vietā ieradusies Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde, 1979. gadā dzimis vīrietis jau bija miris.

Uz aizdomu pamata par smagu miesas bojājumu izdarīšanu, kas izraisīja cietušā nāvi, aizturēts 1975. gadā dzimis vīrietis. Aizturētajam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta 3. daļas - par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!