Foto: AFI
Kokmateriālu tirgotājs "United Panel Group Europe" pagājušajā gadā strādāja ar 69,914 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 22,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 3,7 reizes un sasniedza 3,879 miljonus eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka 2017. gadu var raksturot kā stabilu produkcijas noieta gadu un pērn no kompānijas klientiem bija stabils pieprasījums. Pērn uzņēmuma klientu portfelis būtiski neizmainījās.

Vienlaikus kompānijas vadība atzīmē, ka uzņēmuma pārdošanas izmaksas pērn palielinājās par 9,2% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, bet administrācijas izmaksas – par 4,2% salīdzinājumā ar 2016. gadu.

Komentējot uzņēmuma turpmāko attīstību un nākotnes izredzes, kompānijas vadība norāda, ka uzņēmums plāno palielināt apgrozījumu, veicot plānotās mārketinga aktivitātes un apgūstot jaunus tirgus.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2016. gadā "United Panel Group Europe" strādāja ar 56,916 miljonu eiro apgrozījumu un 1,042 miljonu eiro peļņu.

Uzņēmums ir reģistrēts 2004. gadā un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānija pieder Kiprā reģistrētajam uzņēmumam "Straightline Holding LTD" un Latvijas SIA "Woodaccord". Kompānijas SIA "United Panel Group Europe" pamatdarbības veids ir Krievija ražotā finiera saplākšņa realizācija Latvijā, ES, kā arī eksports ārpus ES teritorijas, kā arī daļēja minētās produkcijas pārstrāde un gatavas produkcijas realizācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!