Foto: Kristaps Bardziņš
Sabiedrības dāmas, smaržu pasaules entuziasti, kā arī skaistumkopšanas un modes redaktori šonedēļ sanāca kopā, lai paši pirmie iepazītos ar zīmola "Dior" jauno aromātu "Joy".

Prezentācija norisinājās universālveikalā "Stockmann", kura kosmētikas nodaļu piepildīja enerģiska mūzika, prieks un pozitīvas emocijas.

Burziņa ievaddaļā viesus sveica šarmantā pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa, kura atklāja "Dior" modes nama vēsturi, pastāstīja dažādus interesantus faktus par aromātiem, izskaidroja īpašo rožu plūkšanas rituālu Francijā un iepazīstināja ar jaunā aromāta notīm, niansēm un stāstu.

Tā kā aromāta centrālais elements ir Provansas rozes absolūts no Grāsas, tad apmeklētājām bija iespēja arī piedalīties floristikas meistarklasē. Pasākuma viešņas uz aicinājumu veidot ziedu kompozīcijas reaģēja ļoti aizrautīgi, dažu minūšu laikā iztukšojot dekoratīvos Provansas stila ziedu ratus un radot savai gaumei un stilam atbilstošu ziedu buķeti, "Delfi Izklaidi" informē pasākuma rīkotāji.

Oficiālajai pasākuma programmai noslēdzoties, klātesošie turpināja baudīt vakaru, nododoties ļoti krāšņai fotosesijai īpašajā fotostūrītī, kuru rotāja ekskluzīva ziedu kompozīcija baltos un rozā toņos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!