Foto: Publicitātes foto
Otrdien "Arēnā Rīgā" sākās vienīgā pasākumu nozares izstāde - platforma pasākumu nozares piegādātājiem – Pasākumu ekspo. Pasākuma laikā nozares profesionāļi un interesenti var iegūt informāciju par nozares aktualitātēm, savukārt nozares uzņēmumi un piegādātāji var iepazīstināt auditoriju ar jaunumiem, demonstrēt savu aprīkojumu un stāstīt par pakalpojumiem un plānotajiem pasākumiem.

"Pasākumu ekspo 2018" notiek kopā ar Latvijas Pasākumu foruma rudens sesiju - 2018. gada 18. un 19. septembrī no pulksten 11 līdz 18 "Arēnā Rīga". 18. septembrī no pulksten 12 apmeklētājiem ir iespēja vērot prezentāciju ciklu "Pasākumu ekspo 2018. Labāko pasākumu risinājumu prezentācijas". Šogad ar saviem pieredzes stāstiem dalās tādi organizatori kā "Brainstorm Managment", Latvijas nacionālais kultūras centrs, "Skudras metropole", biedrība "Staro 100" un daudzi citi.

Savukārt jau trešdien, 19. septembrī notiks Latvijas Pasākumu foruma 3. rudens sesija, kura pulcēs nozares profesionāļus no visas Latvijas. Rudens sesijas fokusā - pasākumu aprīkojums un tehniskais nodrošinājums.

Latvijas Pasākumu forums ir ikgadēja Latvijas pasākumu nozares speciālistu kopā sanākšanas, pieredzes apmaiņas un zināšanu pilnveides platforma. Latvijas Pasākumu foruma dalībnieki ir jomas speciālisti: teorētiķi un praktiķi, privātā un publiskā sektora pārstāvji, valsts un pašvaldību kultūras iestāžu darbinieki, pasākumu organizētāji, producenti, pasākumu norišu vietu pārstāvji, nozares pakalpojumu sniedzēji un piegādātāji, kā arī citi nozares uzņēmumi un iestādes.

Latvijas Pasākumu forums notiek katru gadu pavasarī, savukārt rudeņos notiek "Latvijas Pasākumu foruma rudens sesija", kas veltīta jaunumiem pasākumu aprīkojuma jomā.

Vairāk informācijas www.pasakumuforums.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!