Foto: Latvijas Valsts ceļi

Dodoties uz Aglonu sakarā ar Viņa Svētības pāvesta Franciska vizīti, autobraucējiem jārēķinās ar intensīvu satiksmi un ilgāku ceļā pavadītu laiku, kā arī ar remontdarbiem atsevišķos ceļu posmos, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Virzienā no Rīgas pa Daugavpils šoseju (A6) ceļu būvdarbi notiek posmā no Dzelmēm līdz Jaunjelgavai (66,74.-76,6.km). Šajā posmā ir noteikti maksimālā ātruma ierobežojumi 70 kilometri stundā. Šo remontdarbu posmu var apbraukt, braucot pa Tīnūžu – Kokneses šoseju.

Pļaviņās notiek Rīgas ielas pārbūve, tādēļ vienā posmā satiksmi regulē ar luksoforiem, kā arī noteikts maksimālā ātruma ierobežojums 30 kilometri stundā. Šo remontdarbu posmu var apbraukt, neiebraucot Pļaviņās, bet turpinot ceļu pa Daugavpils šoseju.

Preiļos remontdarbi notiek uz Rīgas un Brīvības ielām.

No Preiļiem sākas arī autoceļa Krāslava–Preiļi–Madona (P62) posma no Preiļiem līdz Bašķiem pārbūve. Šajā būvdarbu posmā ir uzklāts asfalts, noteikts maksimālais ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā, bet asfalta salaiduma vietās 50 kilometri tundā. Būvdarbu posmu var apbraukt caur Feimaņiem līdz Rēzeknes – Daugavpils šosejai (A13) vai caur Nīcgali un Špoģiem pa autoceļu Višķi – Nīcgale (P64).

Tāpat ir jārēķinās ar stāvēšanas un satiksmes ierobežojumiem Aglonas apkārtnē, tāpēc uzņēmums aicina īpašu uzmanību pievērst pagaidu ceļazīmēm.

Foto: Latvijas Valsts ceļi
Foto: Latvijas Valsts ceļi

Būvdarbu sezona valsts autoceļu tīklā turpinās, un visvairāk ievērojamu satiksmes ierobežojumu patlaban ir uz valsts reģionālajiem autoceļiem. Autovadītāji aicināti ievērot satiksmes organizāciju – pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes būvdarbu vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!