Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volvo" prezentējusi jauno vidējā izmēra universāļa "V60" versiju "Cross Country". Šī ir paaugstinātas pārgājības modifikācija, kas radīta atbilstoši kopš 1997. gada "Volvo" piedāvājumā ieviestajai "Cross Country" filozofijai.

"Jaunais "V60 Cross Country" ļauj mūsu zviedru ģimenes universālim nokļūt no vienas vides otrā," skaidro "Volvo Cars" prezidents un izpilddirektors Hokans Samuelssons. "Pirms 20 gadiem mēs radījām segmentu "Cross Country", tāpēc ar šo automobili tikai pilnveidojam tradīcijas radīt drošus, jaudīgus un daudzpusīgus ģimenes automobiļus."

"Volvo V60 Cross Country" klīrenss ir par 75 mm lielāks nekā parastajam "V60", tam radīta īpaša "Cross Country" šasija un balstiekārta, kas uzlabo tā gaitu apvidū. Jaunā "V60 Cross Country" standartaprīkojumā ir pieejama pilnpiedziņa ar īpašu bezceļu braukšanas režīms, kā arī dažādi elektriskie braukšanas asistenti.

"Volvo" informatīvi izklaidējošā sistēma "Sensus Connect" ir pilnībā savienojama ar "Apple CarPlay", "Android Auto" un 4G – vadītājam tiek nodrošināts savienojums, ceļojot gan pilsētas robežās, gan laukos. Intuitīvā vadība, kas līdzinās planšetdatora skārienekrānam, apvieno auto funkcijas, navigāciju, savienotos pakalpojumus un automašīnā integrētās izklaides lietotnes.

Jaunais "Volvo V60 Cross Country" būs pieejams pilnpiedziņas versijā ar benzīna dzinēju "T5" un dīzeļdzinēju "D4". Vēlāk tiks piedāvāti "mild" hibrīda un "plug-in" hibrīda varianti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!