Foto: Privātais arhīvs
Lai gan nelabvēļiem joprojām patīk trīt mēles un izteikt dažādus pieņēmumus par Krievijas estrādes mākslinieces Allas Pugačovas un humorista Maksima Galkina laulību, pāris neskaitāmas reizes apliecinājis, ka viņu mīlestība un savstarpējā cieņa vienam pret otru stāv pāri visām intrigām.

Galkins ne vienu reizi vien publiski apliecinājis sievai savas siltās jūtas un veltījis komplimentus viņas izskatam. Tā, piemēram, šovasar viņš publiski apjūsmoja mīļotās brīnišķīgās acis un dzirksteļojošo enerģiju.

Šonedēļ Maksims atkal 69 gadus vecajai sieviņai publiski apliecinājis savu mīlestību, "Instagram" publicējot foto, kurā iemūžināta dzīvespriecīgā Alla.

"Mana skaistulīte sataisījusies uz mēģinājumu," sajūsmu savai sievai veltījis Galkins, un daudzi komentāru sadaļā piekrituši humoristam – Alla nudien izskatās satriecoši.

Atgādinām, ka Pugačovas attiecības ar par viņu krietni jaunāko Galkinu aizsākās pirms aptuveni 17 gadiem, savukārt par precētu vīru un sievu abi kļuva 2011. gada decembrī. Pērn rudenī abi salaulājās baznīcā.

Pāris audzina divus kopīgus bērnus – dvīņus Gariju un Ļizu, kurus iznēsāja un 2013. gadā pasaulē laida surogātmāte.

View this post on Instagram

Моя красотка на репетицию собралась!

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Oct 1, 2018 at 6:50am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!