12. oktobra rītā Siguldā līdzās dzelzceļa pārbrauktuvei notika divu auto sadursme. Negadījumu izraisīja "Audi" vadītājs, kurš centās apbraukt sastrēgumu, ziņo Mārtiņš.

"CSN noteikumu pārkāpšanas paraugdemonstrējums Siguldā pie dzelzceļa pārbrauktuves blakus tirdzniecības centram "Elvi". "Audi" vadītājs, neskatoties uz to, ka dzelzceļa pārbrauktuve jau ir atvērta un pretim nāk automašīnas, pa pretējo braukšanas joslu "centās paspēt". Tas noveda pie sadursmes ar "Volkswagen", kas tobrīd veica kreiso pagriezienu no šķērsielas.

Lieki piebilst, ka "Volkswagen" vadītājam autobusa aizsegā nebija nekādu iespēju laikus ieraudzīt pieklājīgā ātrumā lidojošo "Audi".

Lai tā būtu mācība visiem tiem, kas šajā vietā regulāri brauc garām visiem, kas gaida pie pārbrauktuves, pa pretējo braukšanas joslu, lai nogrieztos uz Šveices ielu."

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!