Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs trešdien Jānis Kalniņš neglāba Helsinku "Jokerit" no zaudējuma turnīra līdervienībai Jekaterinburgas "Avtomobiļist", bet Miks Indrašis izcēlās ar rezultatīvu piespēli Maskavas "Dinamo" uzvarā.

"Jokerit" hokejisti ar rezultātu 1:3 izbraukumā piekāpās "Avtomobiļist" vienībai, kas šajā sezonā demonstrē fantastisku sniegumu. Jekaterinburgas komanda izcīnīja 23. uzvaru 24 spēlēs.

Kalniņš "Jokerit" vārtus sargāja jau no pirmās minūtes un atvairīja 26 no 29 pretinieku metieniem. Latvieti pārspēja Iļja Krikunovs, Naidžels Douss un Dens Sekstons. Helsinku komandā vienīgos vārtus guva Marko Antila.

Kalniņš šajā sezonā aizvadījis 12 spēles, kurā vidēji ielaiž 91,8 procentus metienu un ielaiž 2,42 vārtus.

Savukārt Maskavas "Dinamo" ar rezultātu 4:3 pagarinājumā izbraukumā pārspēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību.

Indrašis šajā mačā ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Artjomam Volkovam izlīdzināt spēles rezultātu 2:2. Latvietis laukumā pavadīja nepilnas 20 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un uzvarēja deviņos no 18 iemetieniem.

Indrašis šajā sezonā 24 spēlēs izcēlies ar astoņiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

"Dinamo" labā vārtus guva arī Vladimirs Brjukvins, Dmitrjiks Kagarļickis, bet Iļja Ņikuļins pagarinājumā izrāva savas komandas uzvaru. "Ņeftehimik" sastāvā ar precīziem metieniem izcēlās Jonass Natinens, Sergejs Andrejevs un Juso Pustinens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!