Foto: LOK arhīvs

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) izsludinājusi iepriekšēju reģistrāciju programmas "Sporto visa klase" jaunajam mācību gadam. Kā informē LOK, iepriekšējā reģistrācija izglītības iestādēm programmā "Sporto visa klase" attiecas uz 2020./2021.mācību gadu.

"Programmā "Sporto visa klase" jaunajā mācību gadā tiek gaidīti jauni dalībnieki, neatkarīgi no Covid-19 radītās situācijas," saka projekta idejas autors Žoržs Tikmers. "Cītīgi strādājam pie programmas papildinājumiem, piemēram, tiek domāts par speciālu apmācību kursu "Peldi droši!" un dziļās muskulatūras vingrinājumiem stājas nostiprināšanai."

Šobrīd esošajām 1. un 2.klasēm ir iespējams elektroniski reģistrēties programmai "Sporto visa klase" līdz š.g. 19.jūnijam. Dalībnieku uzņemšanu plānota septembrī. Programma "Sporto visa klase" tiks nodrošināta, ievērojot visus veselības ekspertu ieteikumus.

Nākamajā mācību gadā dalību projektā varēs turpināt un piecas reizes nedēļā sportot šobrīd iesaistītās 2.- 5.klases, kas valstī kopskaitā ir 369 klases un 8200 bērni.

LOK norāda, ka iesniegtais elektroniskais pieteikums netiek uzskatīts par oficiālu pieteikumu dalībai projektā. Oficiālais pieteikums būs jāaizpilda un jāsūta uz LOK š.g. septembrī (sīkāka informācija tiks nosūtīta augustā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!