No pirmdienas, 22.maija, vairākos Rīgas mikrorajonos "Lattelecom" klientiem sāks piedāvāt mājas interneta pieslēgumus ar datu pārraides ātrumu līdz 10 megabitiem sekundē, informēja uzņēmuma preses sekretāre Maija Celmiņa.
Viņa skaidroja, ka ātrumu iespējams palielināt, jo "Lattelecom" sāk pāriet uz nākamās paaudzes pastāvīgā interneta pieslēgumu tehnoloģiju ADSL 2+, kas ļauj tālruņa līniju izmantot arvien lielākam datu pārraides ātrumam.

Sākumā ātrāks interneta pieslēgums būšot pieejams Imantā, Zolitūdē, Iļguciema, Āgenskalna priedēs, Purvciemā, Juglā, Mežciemā, Pļavniekos, Ķengaragā, Šķirotavā un Jaunciemā, bet vēlāk arī citos Rīgas mikrorajonos, kā arī citviet Latvijā.

Celmiņa informēja, ka saskaņā ar 1.ceturkšņa datiem, "Lattelecom" pastāvīgā interneta lietotāju skaits 2006.gada pirmajos trīs mēnešos pieaudzis par 13% un ir sasniedzis gandrīz 78 tūkstošus.

Lielākais interneta pieslēgumu pieauguma īpatsvars pirmajā ceturksnī bijis Madonas, Preiļu un Talsu rajonā, bet visvairāk jauni interneta pieslēgumi ir ierīkoti Rīgā, Jūrmalā un Rīgas rajonā. Reģionos visvairāk jauni pieslēgumi ir ierīkoti Jelgavas, Liepājas, Cēsu un Daugavpils rajonā.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !