Šo pēcpusdien Tukuma rajonā, uz Ventspils šosejas, saskrējās divas automašīnas, kā rezultātā gāja bojā viens cilvēks, bet vēl astoņi guva dažādas traumas. Tādējādi aizvadītajās četrās Jāņu brīvdienās kopumā līdz šim ir gājuši bojā četri cilvēki.
Kā informēja Ceļu policijas biroja priekšnieks Edmunds Zivtiņš, īsi pirms plkst.14 1984.gadā dzimis "Honda Civic" vadītājs uz Ventspils šosejas veica apdzīšanas manevru, pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus.

Jaunietis apdzīšanas manevru veica ceļa līkumā, kur braukšanas joslas sadala nepārtraukta līnija, kā rezultātā pretējā braukšanas joslā viņa vadītais auto frontāli sadūrās ar vieglo automašīnu "VW Passat".

Kā pastāstīja Tukuma Ceļu policijas priekšnieks Vilnis Vecriņķis, automašīnā "Honda Civic" brauca četri cilvēki, bet "VW Passat" - pieci cilvēki. Negadījumā bojā gāja 1948.gadā dzimusi "VW Passat" pasažiere.

Pēc negadījuma visi astoņi cietušie, tostarp piecus gadus vecs bērns, smagā stāvokli nogādāti tuvējās slimnīcās.

Pēc atsevišķu aculiecinieku policijai sniegtajām ziņām, "Honda Civic" braukusi no Talsiem, un tās vadītājs jau līdz avārijas brīdim vairākkārt pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus un braucis agresīvi. Vainīgajam autovadītājam autovadītāja stāžs ir aptuveni 2,5 gadi.

Ceļu policija turpina noskaidrot sīkākus negadījuma apstākļus. Ekspertīzēs slimnīcās tiks noskaidrots, vai avārijā iesaistītie autovadītāji nebija alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!