Otrdien Aizkraukles rajonā, uz Daugavpils šosejas, zem "Jaunā laika" (JL) līdera Einara Repšes vadītās automašīnas pakļuvis 26 gadus vecs vīrietis, kurš otrdien tumsā gājis pa ceļa vidu, liecina neoficiālā informācija. Vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā miris.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā informēja, ka otrdien ap plkst.22.30 zem 1961.gadā dzimuša vīrieša vadītās apvidus automašīnas "Honda CRV" autoceļa Rīga-Daugavpils 96.kilometrā pakļuvis 1980.gadā dzimis vīrietis, kurš puskails gājis pa ceļa vidu.

Automašīnas vadītājs braucis virzienā uz Rīgu, un, pēc sākotnējās informācijas, ar automašīnas labo sānu aizķēris gājēju, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā miris.

Repšem pēc ceļu satiksmes negadījuma izelpā nav konstatēta alkohola klātbūtne, portālu "Delfi" informēja Aizkraukles rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Sanita Zīmele. JL līderis arī piekritis asins analīzei.

Zīmele norādīja, ka negadījuma brīdī pa ceļa otru joslu, pretī Repšes automašīnai braukusi smagā automašīna, tāpēc no negadījuma nebija iespējas izvairīties.

25 gadus vecais vīrietis pa ielas vidu gājis ar kailu ķermeņa augšdaļu. Policijas pārstāve stāsta, ka vīrietis nelietoja atstarotāju, kas ļautu viņu tumsā saskatīt.

Ekspertīze noskaidros vai bojā gājušais vīrietis atradies alkohola reibumā.

Par notikušo policija sākusi kriminālprocesu.

Pats Repše ļoti pārdzīvo notikušo un pašlaik nevar domāt par politiku, tāpēc kādu laiku nepiedalīsies priekšvēlēšanu aģitācijā, portālam "Delfi" apliecināja JL preses sekretārs Didzis Šmits.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!