Kāds tikai pirms nedēļas autovadītāja apliecību ieguvis 18 gadus vecs jaunietis vakar vakarā, netiekot galā ar auto vadību, uz slidena ceļa izraisīja avāriju, kurā gājis bojā viņa vienaudzis un cietusi vēl viena jauniete.
Rīgas rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Inguna Gaile aģentūrai LETA sacīja, ka vakar plkst.18 Rīgas rajonā Krimuldas pagastā autoceļa Inčukalna-Valmiera 19.kilometrā 1986.gadā dzimušais Aleksis, vadot automašīnu "Opel Vectra", uz slidenas brauktuves netika galā ar auto vadību, iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar pretim braucošo mikroautobusu "VW Transporter", kuru vadīja 1948.gadā dzimušais Vilnis.

Negadījumā no gūtajām traumām mira "Opel" pasažieris 1986.gadā dzimušais Rihards, savukārt 1986.gadā dzimusī Zanda guva miesas bojājumus. Avārijā cieta arī "Opel" vadītājs.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūra LETA noskaidroja, ka pēc negadījuma cietušā atbrīvošanai un bojā gājušā izvilkšanai no automašīnas bija nepieciešama glābēju palīdzība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!