Bijušajai Latvijas Televīzijas (LTV) ziņu dienesta galvenajai redaktorei un raidījuma "De Facto" veidotājai Intai Lasei piedāvājumu pievienoties jaunievēlētā Valsts prezidenta komandai izteicis Valdis Zatlers.
Portālam "Delfi" žurnāliste apstiprināja, ka ir saņēmusi šādu darba piedāvājumu un to arī pieņēmusi. "Tas bija grūts lēmums un es ilgi to apsvēru," sacīja Lase. Viņa informēja, ka piedāvājumu pievienoties jaunā Valsts prezidenta komandai viņa izteicis Zatlers.

Cilvēki, kas strādās jaunā prezidenta komandā bijis viens no iemesliem, kāpēc Lase izšķīrusies pieņemt izteikto piedāvājumu. "Es ļoti augstu vērtēju šo cilvēku profesionalitāti un iepriekš paveikto," portālam "Delfi" sacīja žurnāliste. Izteiktais darba piedāvājums pieņemts arī tādēļ, ka tas nācis no Zatlera, nevis kādas politiskās partijas.

Kā zināms, trešdien Zatleram ir paredzēta preses konference, kurā, iespējams, taps zināms jaunievēlētā valsts prezidenta komandas sastāvs. Par prezidenta kancelejas vadītāju iecelts Eduards Stiprais.

Lase bija Ziņu dienesta galvenās redaktore. Taču vēlāk, saasinoties ziņu dienesta un LTV vadības attiecībām, Lase amatu zaudēja. Pašlaik viņa veido raidījumu "De Facto".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!