Ja Latvija spēs veikt nepieciešamās reformas, mūsu valsts no krīzes izies ātrāk nekā citas valstis, turklāt stiprāka nekā līdz šim, uzskata finanšu ministrs Einars Repše (JL).

Tiekoties ar Šveices vēstnieci Latvijā Gabrielu Nuci Sulpicio, ministrs uzsvēris, ka "patlaban ir tiešām izšķirošs mirklis, kurā valdības rīcība nosaka to, vai būsim spējīgi turpināt valsts attīstību jaunā kvalitātē".

Kā informēja Finanšu ministrijas (FM) Komunikācijas departamenta direktora vietnieks Aleksis Jarockis, Repše pirmdien ar Šveices Konfederācijas vēstnieci Latvijā ticies, lai pārrunātu budžeta grozījumu sagatavošanas grafiku, publiskā sektora reformu īstenošanu, kā arī turpmāko sadarbību starp abām valstīm.

Repše atzīmējis, ka Latvijas valdība turpina darbu pie valsts budžeta grozījumiem, kas vērsti uz reformu īstenošanu publiskajā sektorā.

Savukārt vēstniece atzinīgi novērtējusi līdzšinējo Latvijas un Šveices sadarbību, norādot, ka būtiski pieaugusi abu valstu iedzīvotāju interese par tūrisma un pieredzes apmaiņu programmām, kas ļauj tuvāk iepazīt otras valsts kultūras mantojumu un atšķirīgās tradīcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!