Aizsardzības ministrs Atis Slakteris ir sašutis par viņa tēla kropļošanu Latvijas Neatkarīgajā televīzijā (LNT), trešdien raksta "Latvijas Avīze" (LA).
Laikraksts atgādina, ka pirmdienas vakarā daudzi LNT ziņu skatītāji varēja redzēt, kā ministrs pasniedz medaļas karavīriem, kas atgriezušies no Irākas. Atstāstot sižetu, avīze raksta, ka "Slaktera runa un neveiklā ķimerēšanās ap medaļu, kas ministram izkrita no rokām.. radīja bažas, vai tikai ministrs nav pamatīgi uzņēmis uz krūts". Šādi padomājuši arī daudzie LA lasītāji, kas zvanījuši uz redakciju, paužot sašutumu par Slaktera rīcību.

Komentējot sižetu, pats Slakteris laikrakstam sacījis: "Dullam dulla padarīšana! Kā gan citādi lai komentē tādas žurnālista muļķības! Par redzēto man uztraukta zvanīja meita, kuru savukārt informējusi draudzene, mudinādama, lai nekavējoties zvana tēvam, jo viņam laikam, pasniedzot medaļas, palicis slikti. Roku liekot uz sirds, varu apgalvot, ka ar manu veselību viss ir kārtībā, un tiem, kam likās, ka esmu dzēris, varu pastāstīt, ka nebiju lietojis ne grama, bet dīvaino iespaidu radīja nenoregulētais mikrofons, kropļodams skaņu un manu runu. Jā, nokrita man tā kastīte ar medaļu, bet tā varēja gadīties katram - medaļu bija tik daudz, kastītes viena uz otras sakrautas, ka nav jābrīnās, ja arī kāda noslīdēja no galda".

Aizsardzības ministrs atgādināja, ka nav pieklājīgi šaubīties par to cilvēku koordināciju, kas nodarbojas ar ūdens motosportu, un Slakteris esot viens no viņiem. Ministrs baumotājiem un ziņkārīgajiem ļautiņiem ieteica vērsties pie viņa partijas (Tautas partijas) biedriem, lai noskaidrotu, vai kāds jelkad viņu ir redzējis piedzērušos. Tur arī uzzināšot, ka Slaktera norma ir ne vairāk par vienu vīna glāzi un LNT stāstītie pekstiņi nekādi neejot kopā ar ministra dzeršanas spējām.

Slakteris vēl neesot paspējis noskatīties tautā daudz aprunāto televīzijas sižetu, bet to noteikti izdarīšot ar interneta palīdzību, jo gribot uzzināt, "kurš žurnālists bijis tik dulls, ka kaut ko tādu atļāvies, un no kura tagad būšot jāprasa atbildība par aizsardzības ministra nevainīgā tēla maitāšanu."

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !