Foto: DELFI
Otrdien Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātē (SZF) notiekošās diskusijas laikā aģentūras "Fuse" direktors Gatis Mūrnieks apzināti izsitis fakultātei logu, informēja universitātē.

Kā skaidroja fakultātes ārējo sakaru koordinatore Aija Rozenšteine, nesaskaņojot ar pasākuma rīkotājiem, Mūrnieks uzlicis aizsargbrilles un ar ķieģeli izsitis logu auditorijai, kurā notikusi diskusija.

Ar šādu rīcību viņš vēlējies uzsvērt to, ka katrai rīcībai jābūt mērķtiecīgai un ar uzmanības pievēršanu vien nepietiek.

Logs nekavējoties iestiklots.

Pats Mūrnieks savu rīcību skaidroja ar vēlmi demonstrēt, ka, neradot risinājumu un atrisinājumu kādai akcijai, iespējams aiziet līdz "bezpriģelam", kad kaut kas tiek darīts vienkārši publicitātes vairošanas nolūkos.

"Diskusijas organizatori nezināja par manu rīcību un es uzņemos pilnu atbildību par notikušo," sacīja "Fuse" pārstāvis, norādot, ka loga paketes nomaiņa tiks pilnībā apmaksāta no viņa personīgajiem līdzekļiem, universitātei izmaksas neradot.

LU SZF dekāns Juris Rozenvalds, kurš gan pats diskusijā nepiedalījās, šo akciju vērtēja kā neizdevušos joku, norādot, ka šādas akcijas būtu jāsamēro "gan ar pašreizējo situāciju, gan vispārpieņemtām uzvedības normām", un solīja nopietni runāt ar vainīgajiem.

Jau ziņots, ka diskusijā "Partizānu mārketings: Tele2 meteorīta gadījums" aicināti piedalīties Latvijā atzīti reklāmas un sabiedrisko attiecību profesionāļi, analizējot partizānu mārketinga būtību un konkrēti "Tele2" inscinētā meteorīta gadījumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!