Foto: F64
Rīgas iedzīvotāji sniegu no savu māju pagalmiem var izvest uz vairākām vietām, laikus par to informējot atbildīgos dienestus, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Foto galerija

Rīgas izpilddirekcijas informē, ka savākto sniegu iespējams izvest uz šādām vietām, kas saskaņotas ar vides aizsardzības institūcijām: Pārdaugavā, Rītausmas ielā, netālu no Mārupes pagrieziena; Jūrmalas gatves un Anniņmuižas ielas stūrī; Platā ielā.

Informāciju par sniega izvešanas vietām Pārdaugavā var precizēt, zvanot uz tālruni 67012319.

Savukārt no Ziemeļu rajona un Vidzemes priekšpilsētas teritorijām savāktā sniega izbēršanas vieta arī atrodas Pārdaugavā - Rītausmas ielā vai arī pie Tīraines ielas. Pirms sniega izvešanas jāpiezvana Ziemeļu izpilddirekcijai pa tālruni 67026653.

Telefoniski ir jāpiesaka sniega izvešana, norādot juridiskās personas nosaukumu vai fiziskās personas uzvārdu, kontaktpersonu un tās telefonu, īpašuma adresi, no kuras izvedīs sniegu, tad varēs saņemt detalizētu informāciju par ceļu, kā sniega izvešanas vietas var atrast.

Kopā ar sniegu nedrīkst izvest atkritumus, uzsver Rīgas dome.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka pagājušajā naktī no Rīgas ielu malām, tiltiem un gājēju tuneļiem izvests vairāk nekā 6500 kubikmetru sniega.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!