Horvātijas futbola izlases treneris Slavens Biličs pirms trešdienas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles ar Krieviju no sastāva atskaitījis trīs spēlētājus, kad pēc šaudīšanās incidenta naktsklubā tika izsaukta policija.
Kā ziņo Horvātijas laikraksts "Vecernji List", Dario Srna, Baško Balabans un Iviča Oličs atstāja valstsvienības treniņnometni Katežas kūrortā netālu no Zagrebas, lai sestdienas naktī apmeklētu naktsklubu.

Spēlētāji tika nofotografēti, kamēr viņi smagi piedzērušies izklaidējās klubā. Spēlētājus reģistrēja policija, kas uz klubu tika izsaukta pēc šaudīšanās incidenta, kurā trīs apmeklētāji tika ievainoti.

Horvātijas izlases galvenais treneris Biličs nekavējoties padzina no nometnes kreisās malas pussargu Srna, kā arī uzbrucējus Balabanu un Oliču, un neviens no viņiem trešdien Maskavā ar Krieviju nespēlēs. Abām izlasēm tā būs pirmā spēle kvalifikācijas turnīrā.

"Nekad šo 16 gadu laikā (kopš Horvātija ieguva neatkarību) valsts futbolu nav satricinājis šāda mēroga skandāls," laikraksts komentēja situāciju.

"Es nespēju noticēt (..), ka profesionāļi var šādi rīkoties," sacīja Horvātijas futbola federācijas prezidents Vlatko Markovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!