Tiek plānots, ka hokejists Sandis Ozoliņš varētu tikt atbrīvots no NHL atkarību ārstēšanas un uzvedības programmas, lai varētu pievienoties Latvijas izlasei Turīnas olimpiskajās spēlēs, paziņojis Ozoliņa pārstāvētā kluba Anaheimas "Mighty Ducks" ģenerālmenedžeris Braians Burks.
Iespējams, tas varētu arī ļaut sportistam pēc Olimpiādes atgriezties "Mighty Ducks" komandā, vēsta laikraksts "Los Angeles Times". Burks stāsta, ka Ozoliņš jau sācis trenēties un atjaunot iemaņas.

"Mūsu klubam viņa atgriešanās būtu liels ieguvums, tāpēc būtu labi, ja viņš piedalītos Olimpiādē un atgūtu savu iepriekšējo sniegumu. Visu pagājušo gadu mēs nevarējām uz viņu paļauties."

Pēc vēstules saņemšanas no Latvijas Hokeja federācijas, kurā bija izteikts lūgums ļaut Ozoliņam spēlēt, atļauju deva viens no NHL atkarību ārstēšanas programmas vadošajiem ārstiem Deivs Luiss. Viņš ir pārliecināts, ka Ozoliņam tiks nodrošināta atlabšanas procesam labvēlīga vide.

Šajā sezonā Ozoliņš ir piedalījies tikai 13 spēlēs. Decembra beigās viņš labprātīgi pieteicās NHL ārstniecības un uzvedības veselības rehabilitācijas programmā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!