Komplektācija. Šajā datorkomplektā bija visvairāk dažādu kārbu. Jāatzīst gan, ka EET komplektā ietilpa arī visvairāk dažādu ārējo iekārtu (piemēram, stūre un pedāļi). Iepakojumā ir gan diski ar draiveriem speciālām programmām, gan attiecīgās lietošanas instrukcijas (tiesa gan - angļu valodā).

Uzstādītā operētājsistēma Windows 2000 bija bez SP2, kas zinošam lietotājam liek meklēt un uzstādīt minēto servisa paku, bet nezinātājam - gaidīt iespējamās ātrdarbības, darbības stabilitātes un drošības problēmas.

Šis dators ir nopietns "aparāts" par nopietnu cenu! Īpaši gribas pieminēt "kluso" korpusu, kuram pat ventilatora darbība ir tikpat kā nedzirdama. Papildierīces - šķiet, tik brangam datoram Mitsumi tastatūra ir daudz par vienkāršu, bet kurš gan tagad spēlē spēles, izmantojot tastatūru.

Šā trūkuma kompensēšanai datorkomplektā ir iekļauta patiesi laba datorpele Logitech Optical USB un Logitech Force Feedback stūre! Vizuāli datorkomplekts atstāj patīkamu iespaidu, un to ar lepnumu var novietot uz jebkura galda. Īpaši jau var palepoties ar skaņas sistēmas daudzajām skandām, kuras gan jāmāk pareizi izvietot, ja vēlaties izbaudīt maksimālu to lietošanas efektivitāti. Uzmanība jāpievērš arī tam, ka komplektā ir 19 collu monitors, kas tādam īstam spēļu fanam ir pašā laikā, jo 17 collu monitori jau pamazām kļūst par ierastu lietu pat biroja datoriem.

Izjūtas

Ņemot vērā EET datora aktīvo stūri, vispirms radās vēlēšanās ķerties pie auto sacīkstēm un pilnvērtīgi izbaudīt braukšanu pa lauku ceļiem, akmeņiem un bedrēm. Rally Trophic automobiļu saceltajā putekļu mākonī parādījās sīki kvadrātiņi, jo datorā iemontēta video karte, kas bija labākā jau pirms pusotra gada.

Spēlei Sturmovik netika novērotas nekādas problēmas. Lielo rīmu Gothic vajadzēja startēt ar izšķirtspēju 1280 x 1024 pikseļi, tad viss notika ideāli. Ceļot latiņu augstāk, spēles bremzēšanās sāka traucēt to izbaudīt pilnvērtīgi.

Secinājumi

Pilnai laimei šim datoram trūkst mātesplates 850 čipsetu un tikai nedaudz spēcīgāka video karte, kas ļautu izbaudīt spēļu maksimālās iespējas. Savukārt klusinātais korpuss ir ļoti mīļi, ja runājam par apkārtējo cilvēku mieru. Taču vienlaikus komplektā ietilpstošā skaņas sistēma ir spējīga sataisīt tādu troksni, ka pāri ielai to var dzirdēt. Kā nojaušat, to vēlams izmatot tikai dienā, taču vakaros un naktīs audio austiņas un klusais korpuss ļaus mierīgi gulēt blakus šai iespaidīgajai darba stacijai un pat nenojaust, kas notiek īstenībā.

Tehniskie parametri

KorpussMT ATX Silent
CPUP4 2,2 GHz
MBIntel D845BG
RAM512 MB
HDDWD 40GB 7200 rpm
VGAGeForce4 MX440 64 MB AGP
FDDMitsumi 1,4 MB
DVDLiteOn 16x IDE
AudioSblaster Live 5.1
ModemsAcorp 56 K
LANRealtek 10/100 Mbit
TastatūraMitsumi PS/2
PeleLogitech Optical USB

Cena Ls 1132.

MonitorsSamsung 957DF 19"Ls 264
AudiosistēmaCreative Inspire 5.1Ls 81
Papildu piederumiLogitech stūre un pedāļiLs 45

Sekojiet sadaļām:

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!