Komplektācija. Datorkomplektā ir daudz lielāku un mazāku kastīšu, kas vizuāli šķiet pievilcīgi; iegādāts ir vesels lērums aparatūras. Iespējams, ka arī firmai tas ir ērti - dažādos datora aksesuārus (tastatūru, peli, skandas u. c.) var piedāvāt tādus, kā klients vēlas.

Nedaudz izbrīnīja nelielais dokumentācijas daudzums - dažas grāmatiņas un CD ar sistēmas plates, videokartes un modema draiveriem. Uzstādītā operētājsistēma Windows 2000 bija bez SP2.

Jāatzīst, ka šim datoram ir viena no zemākajām cenām un nepavisam ne sliktākā ražība. Optimāla cena un ražības attiecība? Iespējams, tomēr būtu nepieciešama nopietnāka audiosistēma. Tieši šīs Genius skandas neliecina par to, ka šis ir spēļu dators, jo gan korpuss, gan monitors šim datoram ir tik ikdienišķi, ka nespēj piesaistīt īpašu uzmanību ar savu vizuālo tēlu. Vienīgais - šā datora nosaukums tautā jau ir zināms, un, ja neesat vīlies kādā citāda aprīkojuma Solo datorā, varat izraudzīties tieši šo.

Izjūtas

Spēlē Ghost Recon ar maksimālo ekrāna izšķirtspēju parādās neliels zāģis, tāpēc izšķirtspēja ir nedaudz jāsamazina. Sturmovik darbojas ideāli, tāpat arī Rally Trophy. Par skaņas kvalitāti šajā gadījumā nevar būt ne runas, jo komplektā ietilpst divas nelielas Genius skandas. Tas, protams, ir labāk kā nekas, tomēr normālu skaņas efektu, spēlējot īstās spēles, baudīt nevar.

Secinājumi

Apsveicami, ka šim datoram mātesplate un videokarte nāk no viena ražotāja, jo pieredze liecina, ka šādi komplekti strādā daudz stabilāk. Tiesa, salīdzinoši mazā procesora jauda un operatīvās atmiņas lielums liek mazliet vilties. Vienlaikus, spēlējot spēles, atšķirība bija krietni mazāka, jo videokartes jauda ievērojami atslogo procesoru.

Tehniskie parametri

KorpussMT ATX
CPUP4 1,8 GHz
MBGigabyte 8IRX (i845 čipsets)
RAM256 MB
HDDWD 40GB 7200 rpm
VGAGigabyte GeForce3Ti200 64 MB
FDD1,4 MB
DVDSony 16x IDE
Modems56 K
LANIntel 10/100 Mbit
TastatūraLogitech PS/2
PeleLogitech

Cena Ls 635.

MonitorsSamsung 755DFX 17"Ls 142
AudiosistēmaGenius SP-G16Ls 13,50

Sekojiet sadaļām:

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!