Komplektācija. Datora komplektācijā ir samērā daudz dokumentācijas un draiveru - sistēmas platei, videokartei, CD-ROM, skaņas kartei, tīkla kartei un modemam. Absolūti zemākā cena, tomēr tastatūru un, galvenais, peli, kas izjūk pirmajā mēnesī, varētu vēlēties nedaudz labāku.

Datorkomplektam raksturīgs dizainisks veselums, kas atspoguļojas gan sistēmbloka korpusa noformējumā, gan monitora izskatā.

Sākotnēji mulsina monitora nosaukums - Neso, jo monitori ar šādu nosaukumu Latvijā parādījušies nesen un nav vēl īpaši populāri, un līdz ar to tiem nav īstas uzticības. Taču visam ir arī sava pozitīvā puse, jo šis monitors ir krietni lētāks nekā pārējie 17 collu monitori, kas samazina kopējās datorkomplekta izmaksas.

Izjūtas

Spēlējot spēles, mazpazīstamais monitors šķita gana pievilcīgs un kvalitatīvs. Taču nav saprotama firmas videokartes izvēle - GeForce MX440. Šī karte ļauj spēlēt spēles ierastā izšķirtspējā 1200 x 960 pikseļi, kas būtībā nav nekas peļams, tomēr uz pārējo datoru fona tas šķita par maz.

Secinājumi

Lēts, izskatīgs dators, kas ļaus uzraut kādu nopietnāku (bet ne pašu nopietnāko) spēlīti bez īpašām problēmām, lai arī ne ar pilnu krūti. Tas, ka nav kompaktdisku rakstīšanas iekārtas, protams, liek uzdot jautājumu - ko lai dara geimeris, ja vēlas pārrakstīt kādu spēli?

Tehniskie parametri

KorpussMT ATX
CPUP4 1,6 GHz
MBGigabyte 8IRX (i845 čipsets)
RAM256 MB
HDDSeagate Barracuda 40 GB 7200 rpm
VGAGeForce4 MX440 64 MB
FDD1,4 MB
CD-ROMTeac 40x IDE
Skaņas karteCreative SB Live 5.1
Modems56 K
LANRealtek 10/100 Mbit
TastatūraBTC PS/2
PeleA4tech Wheel Mouse

Cena Ls 535.

MonitorsNeso 786FD Trinitron 17"Ls 164,95
AudiosistēmaCreative FPS 16000Ls 30

Sekojiet sadaļām:

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !