Komplektācija. Datoram nebija dokumentācijas, vienīgi skaņas kartei, tomēr arī tur ir neskaidra skandu pievienošanas shēma skaņas kartei - vajadzēja eksperimentēt, un, par laimi, veiksmīgi.

Tehniskajā ziņā ELKOR dators ir pati pilnība - jaudīgs procesors, daudz atmiņas, liels cietais disks, CD-RW, DVD, fantastiska skaņas karte un audiosistēma, viss, viss... Arī ražīguma testi parāda, ka skanīgie dzelžu nosaukumi nav tikai tukša skaņa. Vienīgais trūkums - cena. Bet, kā zināms, par visu ir jāmaksā.

Izjūtas

Vizuāli respektu un arī zināmā mērā neierastu izskatu rada Creative skaņas sistēma, kuras izejas un regulācijas pogas izvietotas datora priekšējā panelī. Jāatzīst, ka tas izskatās ekstrēmi.

Arī speciālās brilles labākai trīsdimensiju izjūtas ieguvei ir lielisks papildinājums. LG Flatron 17 collu monitors uzmanību piesaista jau ar savu iepakojumu, uz kura rakstīts, ka tas ir "vienīgais plakanais ekrāns pasaulē".

Secinājumi

Šis dators ir īstā izvēle muzikāli noskaņotiem geimeriem. Te ir viss, kas pašreiz ir pieejams un ko varētu savā īpašumā vēlēties īstens spēļu fans. Creative skaņas sistēma, kas ievietota šajā iekārtā, patiešām pārsteidz un iepriecina, turklāt šis ir vienīgais komplekts, kurā ietilpst seši skaļruņi un sabvūfers. Tiesa, spēlējot spēles, visas piedāvātās iespējas nemaz nevar izmantot.

Neviena spēle nelika datoram tirināties un raustīties. Visas spēles labi darbojās maksimālajā izšķirtspējā. Komplekts strādā nevainojami un līdz ar to ir mazliet bīstams pirkums; kā sāksiet spēlēt, nekas cits vairs nešķitīs pietiekami labs.

Tehniskie parametri

KorpussMT ATX 300 W
CPUP4 2,0 GHz
MBAsus P4B266 (i845 čipsets)
RAM512 MB
HDDIBM Deskstar 60GXP 60GB 7200 rpm
VGAAsus V8200T5 Deluxe 64 MB (GeForce3Ti500 čipsets)
FDDNEC 1,4 MB
CD-RWAsus CRW1610F 16x
DVDAsus E616 16x
Skaņas karteSB Audigy Platinium
ModemsAcorp M-56PIM 56 K
LAN3Com Etherlink XL 10/100 Mbit
TastatūraMitsumi
PeleLogitech Optical

Cena Ls 1230.

MonitorsLG Flatron 775FT 17"Ls 186
AudiosistēmaCreative Labs Creative Inspire 5.1 5300Ls 80

Sekojiet sadaļām:

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !