Komplektācija. Datoram nebija nekādas dokumentācijas, sistēmas pārinstalēšanas gadījumā būs nepieciešams griezties firmā; varbūt tāds arī ir firmas mērķis - tas lai paliek viņu ziņā.

M. Shafro piegādātā datora specifikācijā diemžēl nebija norādīti datora komponenšu ražotāji un komponenšu modeļi.

Īpaši gan jāpiemin šā datora korpuss, kuru iespējams atskrūvēt un aizskrūvēt, nemeklējot skrūvgriezi, bet gan izmantojot tikai un vienīgi paša pirkstus; skrūves ir ar speciālām galviņām.

Vizuāli sistēmbloka korpuss kontrastē ar monitoru, jo tā pelēcīgi sudrabainā krāsa nepavisam nesader ar Samsung ikdienišķo monitoru. Ja piemeklē atbilstošas krāsas monitoru, šo datoru var novietot arī izsmalcinātā interjerā.

Izjūtas

Uz šā datora lieliski darbojās visas spēles. Neraugoties uz to, ka specifikācijā minētais 2,2 GHz procesors spēja strādāt tikai ar 1,7 GHz takts frekvenci, spēli Ghost Recon izdevās palaist pat maksimālajā izšķirtspējā. Taču apbēdina tas, ka komplektā pievienotas tikai divas skandas un sabvūfers; tas, protams, neļauj izbaudīt visus skaņas efektus.

Secinājumi

Ja šā datora procesors tomēr būtu tāds, kā ierakstīts specifikācijā, ja ierīkotu jaunāku videokarti un pienācīgu skaņas karti, šis varētu būt tīri labs geimera dators. Šis ir otrs dators no šeit piedāvātajiem ar 60 GB cieto disku, kas ir tikai normāli. Viena instalēta spēle spēj aizņem pat 300 un vairāk megabaitu vietas uz cietā diska. Ja nu spēlē visa ģimene un spēļu uz datora sakrājas vairāki desmiti?

Tehniskie parametri

KorpussMT ATX
CPUP4 2,2 GHz*
MBNezināma
RAM256 MB
HDD60 GB
VGAWinFast Titanium 64 MB
FDD1,4 MB
CD-ROM40x
Skaņas karte-
Modems56 K
LAN10/100 Mbit
TastatūraDTK Internet Keyboard
PeleLogitech Optical Mouse

Cena Ls 675.

MonitorsSamsung 757NF 17"Ls 185
AudiosistēmaCSW320Ls 27,51

Sekojiet sadaļām:

* Testu laikā konstatēta procesora takts frekvence 1,7 GHz, nevis 2,2 GHz, kā norādīts specifikācijā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!