Jaunietis no Vācijas, kurš vēlējās Austrālijas pilsētā Sidnejā apciemot savu draudzeni, kļūdījies, internetā rezervējot lidmašīnas biļeti, un piezemējies 13 000 kilometru attālumā no iecerētā galamērķa - ASV Montānas štata Sidnejā.
Tērpies vasarīgā apģērbā, Tobijs Guts sestdien pameta Vāciju, lai četras nedēļas pavadītu kopā ar savu draudzeni, tomēr Austrālijas vietā viņš nonāca vēsajā Montānas štatā.

"Es nobrīnījos, tomēr negribēju neko teikt," Guts sacīja laikrakstam "Bild". "Es pie sevis nodomāju, ka var taču aizlidot uz Austrāliju caur ASV."

Guts vispirms ar lidmašīnu devās uz Oregonas štata Portlendu, bet no turienes aizlidoja uz Bilingsu Montānas štatā. Viņš aptvēra, ka ir kļūdījies, tikai tad, kad viņam bija jākāpj lidmašīnā, kas devās uz naftas ieguves pilsētu Sidneju, kurā dzīvo aptuveni 5000 cilvēku.

Jaunietis bija spiests trīs dienas pavadīt Bilingsas lidostā, līdz beidzot varēja nopirkt biļeti uz Austrāliju, jo viņam bija jāsagaida, kad vecāki un draugi viņam atsūtīs nepieciešamos 600 eiro (420 lati).

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!