Divi poļu celtnieki, dodoties ar ekskavatoru no būvlaukuma uz veikalu pēc alkohola, radījuši Gloguvas pilsētā postījums 215 000 zlotu (43 500 latu) apmērā.
Pa ceļam uz veikalu, lai iegādātos vēl alkoholu būvlaukumā notiekošajai dzimšanas dienas ballītei, 27 gadus vecais Mareks Covalskis un 19 gadus vecais Tomašs Dzvonickis ietriecās vairākās stāvošās automašīnās, dārzu sienās un žogos, kā arī kādā luksoforā.

"Neviens necentās viņus apturēt, jo visi bija vienkārši šokēti," pastāstīja vietējā veikala īpašnieks. "Cilvēki vienkārši apstājās kā zemē iemieti un blenza uz viņiem."

"Ko viņi no sevis iedomājas, ka var šādi rīkoties? Jau pa gabalu varēja redzēt, ka viņi ir galīgi pilnā, - ekskavators brauca līkločiem no vienas ielas malas līdz otrai," viņš piebilda.

Galu galā nācās iejaukties policijai, kad abi piedzērušies pudeles brāļi automašīnu stāvlaukumā pie alkoholisko dzērienu veikala, cenšoties savu transporta līdzekli apgriezt, iebrauca tieši iekšā veikalā un iesprūda.

"Viņi laikam bija septītajās debesīs no laimes, jo viņu priekšā atradās visi dzērieni, kādus vien viņi varēja vēlēties," sacīja veikala īpašnieks.

Ugunsdzēsējiem beidzot izdevās abus celtniekus no ekskavatora izgriezt, un viņi tika nogādāti tieši cietumā. Par šo gājienu viņiem draud līdz pieciem gadiem ilgs ieslodzījums.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!