38 gadus veca sieviete Polijā ir atzinusies savu piecu bērnu noslepkavošanā, kad tie viņai piedzima pēdējo 11 gadu laikā, trešdien paziņoja Ļubļinas vojevodistes prokuratūra.
Bērnu mirstīgās atliekas augustā tika atrastas viņas mājas pagrabā Čerņejovas ciemā Polijas austrumos.

"Jolanta K. ir atzinusies, ka dzemdējusi un tad nogalinājusi visus piecus jaundzimušos, kuru līķi tika atrasti skābu kāpostu mucā," paziņoja prokuratūras pārstāvis.

Bērnu māte un tēvs tika apcietināti septembrī pēc tam, kad divas meitenes atrada līķus sadalīšanās stadijā, rotaļājoties viņu mājas pagrabā. Meiteņu tēvs par atradumu paziņoja policijai. Jolantas K. vīrs nav atzinis savu vainu.

Precētajam pārim pieder veikals un liels nams ciemā. Viņiem ir četri dzīvi bērni vecumā no 12 līdz 17 gadiem, kas dzimuši pirms šīm slepkavībām, no kurām pirmā notika 1992.gadā.

Bērnu mirstīgās atliekas tika atrastas nepilnus sešus mēnešus pēc tam, kad 29 gadus vecs vīrietis Lodzas pilsētā atzinās, ka noslepkavojis četrus no saviem bērniem ar viņu mātes atbalstu un saglabājis mirstīgās atliekas.

Aborti Polijā ir aizliegti, izņemot gadījumus, kad auglim ir nopietni defekti, grūtniecība apdraud mātes dzīvību vai ir iestājusies pēc izvarošanas vai incesta.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !