10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 kggurķi zaļumi ķiploks1 ĒKsāls1 ĒKcukurs1 ĒKetiķis karsts ūdens
Pagatavošana
1
Trīslitru burkai vajadzēs aptuveni 2 kg gurķu.
2
Nomazgātus gurķus saliek burkā, pārkaisa ar rupjo sāli, cukuru, pievieno etiķi. Ja izmanto esenci, tad kādu tējkaroti lej ne vairāk, aplej ar karstu ūdeni, bet ne vārošu, pakrata burku, lai labāk samaisās.
3
Ļauj ievilkties un kāru muti nograuž!
Iesūtīja: Minka United
KonservēšanaCukursEtiķisGaršvielas un garšaugiGurķiĶiplokiŪdensSālīšana un mazsālīšanaviegliPasniegt nākamajā dienā
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit