90Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
4 gab.olas0.75 glāzecukurs1 glāzemilti2 ĒKvaniļas cukurs500 mlsaldais vai skābs krējums100 gpūdercukurs100 gapbrūnināti rieksti100 mlstipra kafija1 TKrums vai konjaks1 gab.tāfelīte melnā vai piena šokolāde20 gželatīns citrona miziņa taukvielas rīvmaize
Pagatavošana
1
Olu kopā ar cukuru un vaniļas cukuru puto ~ 15 minūtes. Tad iesijā miltus un labi samaisa.
2
Sagatavoto masu ielej ar taukvielām un rīvmaizi apbārstītā cepamā veidnē. Liek krāsnī un cep 25 - 35 minūtes. Biskvītu atdzesēt.
3
Uzbriedina želatīnu. Saldo krējumu saputo ar cukuru stingrās putās, pievieno želatīnu, rīvētu citrona miziņu, sasmalcinātus riekstus un šokolādi. Izgriež biskvītam vidu, atstājot tikai apakšu un sānus.
4
Biskvītu apslaka ar aukstu kafiju, kas sajaukta ar rumu un liek krēmu.
5
3 - 4 stundas patur ledusskapī, lai krēms sastingst. Izrotā ar kausētu vai rīvētu šokolādi
6
.::!recepte::
7
Iesūtīja:
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsMiltiPūdercukursRiekstiRumsRīvmaizeTortes un kūkasvidējiŽelatīnsVaniļas cukursŠokolāde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit