90Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
400 gaitas gaļa1 gab.biete400 gkāposti5 gab.kartupeļi100 gpupiņas2 gab.āboli1 gab.burkņs1 gab.pētersīļa sakne1 gab.sīpols50 gcūku tauki50 gspeķis3 ĒKtomātu pasta2 glāzeūdens skābs krējums garšvielas
Pagatavošana
1
Gaļu pārlej ar aukstu ūdeni, noputojot vāra 2-3h, līdz tā gatava. Izkāš buljonu, gaļu sasmalcina, liek atpakaļ buljonā.
2
Bietes sagriež salmiņos un sautē ar tomātu biezeni ūdenī.
3
Vārošā gaļas buljonā liek kāpostus, kubiņos sagrieztus kartupeļus un vāra pusgatavus. Tad pieliek sautētās bietes, saknes un sīpolus, izvārītas pupiņas. Visu vāra 15-20 minūtes.
4
Ieliek sagrieztus ābolus, smaržīgos piparus, lauru lapu un smalki sagrieztu speķi.
5
Pasniedzot pieliek krējumu.
Iesūtīja: XP
CepšanaVārīšanaAitas gaļaBietesBurkāniSpeķisKartupeļiKāpostiPupiņasPētersīļiSkābais krējumsTomātu pastaĀboliGaļas zupasSīpoliTauki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit