Foto: Shutterstock
Brūkleņu želeja kūku rotāšanai un pildīšanai, pasniegšanai ar pankūkām vai citām vajadzībām.
180Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgbrūklenes500 gcukurs1 glāzeūdens1 TKcitronskābe

Pagatavošana

1

Ogas saspaida, uzkaisa pusglāzi cukura. Ļauj stāvēt 2-3 stundas.
Radušos sīrupu izkāš. Biezumus pārlej ar ūdeni un uzvāra. Izkāš. Salej kopā ar sīrupu. Pievieno cukuru un vāra, līdz gatavs.

2

Karstu pilda mazās burciņās.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!