30Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
NAGETIEM:3 burkāni100 gmanna70 mlsaldais krējums2 olas paprikas pulveris sāls, malti melnie pipari rīvmaize eļļa cepšanai MĒRCEI:6 lieli šampinjoni1 ĒKmilti1 sīpols100 mldārzeņu buljons sāls eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Burkānus noskalo, nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Liek blenderī, pievieno saldo krējumu un olas un sasmalcina.
2
Masai pievieno mannas putraimus un visu samaisa.
3
Pievieno pēc garšas sāli, samitrina rokas un veido nelielas bumbiņas, ko saplacina un apvārta rīvmaizē. Cep sakarsētā pannā no abām pusēm, līdz izveidojusies kraukšķīga garoziņa.
4
Gatavo mērci. Sīki sagriež šampinjonus un sīpolus.
5
Pannā uzkarsē eļļu un apcep sēnes un sīpolus. Pievieno 1 ēdamkaroti miltu, samaisa un pakarsē.
6
Lej pannā dārzeņu buljonu, pievieno pēc garšas sāli un sautē, līdz mērce sabiezējusi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit