Gaidāmi ciemiņi, bet par uzkodām esi piemirsis? Lūk, viena ļoti ātra, vienkārša un smeķīga ideja – cīsiņi, kas ievīstīti bekonā un pasniegti ar mazu marinēto gurķīti. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā "Rīgas miesnieks".
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
12 cīsiņi, piemēram, Rakveres vai doktora4 TKstipras vai maigas sinepes4 šķēlesauksti kūpināts bekons12 marinēti mazie gurķīši zobu bakstāmie kociņi nostiprināšanai
Pagatavošana
1
Cīsiņu galos iegriez centimetru dziļu krustiņu. Izklāj uz galda bekona šķēles, apsmērē ar sinepēm un sagriez trīs daļās.
2
Aptin ap katru cīsiņu trešdaļu bekona šķēles ar griezuma vietu uz leju un uzliec uz cepeškrāsns pannas, kas noklāta ar cepampapīru.
3
Pa vidu iedur zobu bakstāmo kociņu un cep 200 grādu uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10 minūtes vai līdz brīdim, kad cīsiņi ir pilnībā izcepušies un bekons ir kļuvis brūngans.
4
Pēc tam uz zobu bakstāmā kociņa uzdur arī marinētu gurķīti.
Ēd uzreiz, kamēr uzkoda vēl silta.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit