Foto: Shutterstock
Halva no medus - ātri pagatavojams saldums.
20Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 15
3 glāzesmilti200 gkausēts sviests7 ĒKmedus

Pagatavošana

1

Katlā ar biezu apakšu vai čuguna pannā uzkarsēt sviestu, tad pievienot, nepārtraukti maisot izsijātus miltus un apcept, nepārtraucot maisīt, līdz iegūst irdenu, dzeltenu masu.

2

Tad pievienot medu, atkal maisīt un cept vēl 5 minūtes.

3

Gatavo halvu izlikt uz šķīvja vai cepešplāts, izlīdzināt virsmu ar slapju karoti, nedaudz atdzesēt un sagriezt nelielos gabaliņos.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!