20Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 15
3 glāzesmilti200 gkausēts sviests7 ĒKmedus
Pagatavošana
1
Katlā ar biezu apakšu vai čuguna pannā uzkarsēt sviestu, tad pievienot, nepārtraukti maisot izsijātus miltus un apcept, nepārtraucot maisīt, līdz iegūst irdenu, dzeltenu masu.
2
Tad pievienot medu, atkal maisīt un cept vēl 5 minūtes.
3
Gatavo halvu izlikt uz šķīvja vai cepešplāts, izlīdzināt virsmu ar slapju karoti, nedaudz atdzesēt un sagriezt nelielos gabaliņos.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit