7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 ĒKsāls1.5 ĒKcukurs malnie piparu graudi lauru lapas3 ĒKetiķa esence sēnes ķiploki
Pagatavošana
1
Lieku vārīties marinādi uz 1l - 2 ĒK sāli un 1 ½ ĒK cukuru, melnos apaļos piparus, lauru lapas.
2
Kad marināde uzvārījusies, saber marinādē beciņas (vai arī vārītas mazās cūcenītes, bērzlapes, alksnenes), pielej ½ ĒK etiķa esenci un pavāra 5 - 10 minūtes.
3
Pielej vēl 1- 1 ½ ĒK etiķa esenci (vairāk to daru pēc garšas) un liek burciņās (kurās ir pāris ķiploku daiviņas) marinādi ar visām sēnēm, vāciņu virsū un gatavs.
Iesūtīja: vinčiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit